Sokongan terhadap KP Indera Mahkota

Posted: 23 Januari 2014 in Uncategorized

image

KUANTAN 23 Jan bertempat di Celup Corner Indera Mahkota berlangsung satu program anjuran Pergerakan Pemuda UMNO Indera Mahkota rentetan dari Isu #Geng 11.CK sempat hadir bersama melihat perjalanan program dan CK sungguh terharu dengan anak muda Indera Mahkota yang hadir bagi menyokong tindakan sdr Muhammad Faiz Hashim selaku boss dalam kemelut #Geng 11.
image

CK melihat sokongan anak muda yang terdiri dari Pemuda Cawangan2 di Indera Mahkota berkenaan isu #Geng 11 setelah kebenaran telah dirungkai oleh CK dimana isu ini telah di spin oleh Orang UMNO sendiri di media sosial seolah-olah ada agenda dari pihak atasan. Beliau yang ditemui bersedia dikenakan tindakan disiplin kalau tindakan beliau menyalahkan etika parti.
image

Di akhir program Pemuda Bahagian bersama Pengurus Bolasepak Pahang YH Dato’ Che Nasir telah menyampaikan jersi dan bolasepak kepada pemuda IM 6.

Disini CK ingin memberitahu kepada semua janganlah isu ini diperbesarkan oleh kita.Biarlah kepimpinan tertinggi parti menyelesaikan dengan kaedah terbaik.CK doakan agar yang keruh ini dapat dijernihkan semula demi manfestasi politik matang pemuda pada masa akan datang.

#Cheratingkini

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s